Fullt ös hela helgen

Lördagens välbesökta konsert med lite nya kategorier människor i publiken gjorde gamingkonserten på Palladium till en särskilt kul konsert. Hemvärnets Musikkår Lund spelade lysande och jag var mycket nöjd. Idag söndag har jag spelat tillsammans med Malmö Brandkårs Orkester på WMU:s graduation ceremonies på Malmö Live. Ett högtidligt tillfälle att spela på och vår repertoar…

Detaljer

Nu blir det en späckad helg!

På lördag är det Gamingkonsert på Palladium i Malmö med Hemvärnets Musikkår, Lund och på söndag dirigerar jag Brandkårens Orkester på Malmö Live i samband med World Maritime University graduationceremoni. Söndagskonserten är inte offentlig men kan ses här streamad.

Fullsatt succès

Ett fullsatt Slagthus formligen kokade när den ena schlagern efter den andra levererades av Malmö Brandkårs orkester tillsammans med Shirley Clamp, Nanne Grönvall, Christer Björkman och inte minst den fenomenala proffsiga gruppen Schlagerfeber!

Vilket ös!

Imorgon är det SchlagerMellofest med Brandkårens Musikkår på Slagthuset! Ikväll har vi repat tillsammans med Christer Björkman och hans Schlagerfeber-gäng. Imorgon ansluter Nanne Grönvall och Shirey Clamp och då kör vi! Välkomna till Slathuset klockan 19. Ett fåtal biljetter finns kvar!

Fullt ös på Schlagerrep

Lite väl förkyld men ändå så började jag repetera med Malmö Brandkårs orkester inför konserten om två veckor! Detta ger energi och förkylningen är som bortblåst! Vill du uppleva slutresultatet tillsammans med oss och schlagergeneral Christer Björkman med artister så kom till Slagthuset 12 oktober, välkomna!

Nya dirigentelever

Så har en ny termin med nya elever på Hemvärnets dirigentkurser börjat. Ett antal lovande elever presenterade sig och så fick jag ett kärt återseende med Hemvärnets musikkår i Halland.

Dirigentkurs

Dags igen för hemvärnets dirigentutbildning. I helgen är det dag för mig och min kollega David Lundblad att ta hand om årets elever i hemvärnets dirigentutbildningsprogram.Vi ska tillbringa helgen i Halmstad och det ska bli mycket trevligt. Jag har dessutom packat fintröjan!

En sista sommarkonsert

Idag gjordes sista konserten för sommaren innan en späckad höst drar igång. Min egen orkester Hemvärnets Musikkår, Lund spelade i Malmö Folkets Park där det arrangerats blåsmusikkonserter varje söndag hela sommaren. Bra initiativ! Det var nog också sista gången på ett bra tag jag fick möjlighet att musicera med min son Lukas eftersom han börjar…

Detaljer

Rivstart på säsongen

Efter avslutade högvakter och stortorgskonsert i juni blev det lite sommarledigt. Höstsäsongen började med en resa till Rostock med HvMk Lund där vi spelade på marinbasen och i samband med Hanse-sail. På söndag spelar vi i Folkets Park i Malmö kl. 13.00. Välkomna!

Detaljer

På väg mot slottet

Tillsammans med Hemvärnets musikkår Lund är vi på väg till Stockholm för att medverka vid vaktparaden både lördag och söndag. På lördag bjuder vi dessutom alla som befinner sig i Gamla Stan i Stockholm på en konsert på Stortorget, välkomna!

Detaljer