Är född 1964 och uppväxt i Malmö.

Utbildad klarinettist och pedagog vid Musikhögskolan i Malmö och har specialstuderat orkesterdirigering för bl.a. Siegfried Naumann.

Efter avslutad militärtjänst och studier vid Musikhögskolan bar det iväg till Regionmusiken i Linköping där jag spelade klarinett och saxofon mellan 1985-1987. Längtan hem till Skåne blev dock stark så jag styrde kosan tillbaka  för att kunna återuppta alla de frilansjobb jag som student haft.

Som musiker har jag spelat i de flesta sammanhang med allt från Malmö, och Norrköpings symfoniorkestrar, Malmö Operaorkester, Lasse Samuelssons underhållningsband, Leif Kronlunds storband, Tivoli Big Band, teatrar, revyer, kyrkor, egna kammarmusikgrupper och mycket mer.

Under alla åren har jag också undervisat på både musikskolenivå och högre nivåer. Dirigerandet har dock tagit allt mer tid i anspråk och sedan 1999 har allt fokus legat på detta i kombination med arrangering.

1999-2002 var jag rektor för Kulturskolan i Trelleborg och sedan dess har jag kombinerat mitt musikskapande med jobbet som chef för kultur och fritid i Trelleborg. I den rollen agerar jag också ofta som konferencier, inte minst vid kommunens Nationaldagsfirande och vid den årliga TrelleborgsGalan.

Jag var mellan åren 1999 och 2017 förbundsordförande i Sveriges Orkesterförbund och under åren 2005-2012 ordförande för Svensk Blåsmusikfestival.

Medlem i Svenska dirigentföreningen.